Övningsbank för alla muskler

Vår övningsbank innehåller massor av övningar för hela kroppen. Oavsett om du vill träna enbart biceps eller hela kroppen i stora tunga lyft har vi övningarna för dig! Allt presenteras med video, text och detaljer om vilka muskler som främst kommer att få arbeta. Gå in på varje enskild kroppsdel och inspireras av nya övningar och utmaningar

Mer om vår övningsbank

Teknik, tips och utförande

Det är extremt viktigt att lyfta rätt när du styrketränar. Detta gäller på enkla övningar med låg vikt men framförallt när du ska börja lyfta lite tyngre. Det finns en stor skaderisk om du lyfter fel. Tänk därför alltid på att sätta tekniken först innan du ökar motståndet. Alla våra övningar beskrivs med video, text och informationsrutor om vilka muskler som tränas mm. Läs på om övningen noggrant innan du börjar köra den.

Variation

Variation är bra i träning för att utmana musklerna på nya sätt och rörelser. När man chockar musklerna bryts de ner för att sen under återhämtningen byggas upp. Med mer variation i din träning stimulerar du just den muskelaktiviteten och ökar på så sätt din muskeltillväxt. Det är därför bra att testa flera olika övningar som belastar en och samma muskel för att den ska växa optimalt.

När du inte hinner till gymmet

Många av oss lever ett hektiskt liv med jobb, hem och familj. Ibland finns det ingen tid över till gymmet men du vill ändå träna? Igen fara, i vår övningsbank finns det massor av övningar med enbart kroppsvikt och ännu fler om du har tillgång till en hantel hemma.

Som nybröjare

Har du äntligen bestämt dig för att börja träna? Först och främst, bra jobbat! Det kan vara ett av de viktigaste hälsobesluten du tar i ditt liv. Första gången på gymmet kan vara smått skrämmande med massor av maskiner, tunga vikter och människor som ser ut som om de vore födda på gymmet. Oroa dig inte, i vår övningsbank kan du enkelt hitta övningar utefter kroppsdel eller vilken form av träning du är ute efter. Träning har en inlärningsprocess precis som allt annat i livet. Ta det lugnt, lär dig tekniken och öka vikten sen. Resultaten kommer att komma.

Vi hoppas att du kan inspireras av vår övningsbank. Kör hårt!