Annons
Annons

Våra tränare: Peter "Pansar" Blahá

Välkända bloggprofilen och tv-gladiatorn Peter Pansar Blahá började styrketräna för 18 år sedan. Han spelar även rugby på elitnivå i Svenska Rugbylandslaget och är en välkänd tv-gladiator. 

Peters fokuserar sin träning på hur man kan bli starkare och uthålligare. Detta för att kunna prestera maximalt som rugbyspelare och för att hela hans liv genomsyras av träning och fitness. Det är viktigt att vara råstark när man tränar idrotter med mycket kroppskontakt, såsom rugby, amerikansk fotboll m.m.

Vad gör Peter idag?

Peter är en mångsysslare med många järn i elden som både tränar crossfit och styrketräning och hans filosofi kring träning är helt enkelt att hård träning och rätt kost ger en vältränad kropp. Han är, som tidigare med i Gladiatorerna och landslagsspelare i Rugby, samt bloggar på: www.fitnessformen.se/peterblaha.

För råstyrka använder han sig b.l.a. av metoden som kallas för Doggcrapp som ni själva kan ta del av i ett Peters specialutformade träningsprogram här på Muscles. Han har även tagit fram ett program som fokuserar på volym. Det här är den personliga tränaren vars träningsprogram man ska följa om man vill öka i volym, styrka och bygga muskler.

Alla träningsprogram med Peter "Pansar" Blahá

Annons