Annons
Annons

Våra tränare: Magnus Eliasson

Magnus Eliasson är grundare av företaget Mental Framstegsträning (MFT) och har vunnit Racketlon VM 3 gånger individuellt och 6 gånger i lag mellan 2000 och 2009.

MTF är specialinriktat på att hjälpa idrottare att prestera bättre, genom att hantera beteende och känslor i tävlingssamband. Företaget har idag utvecklats till att även hjälpa företag att nå sina mål genom en nyttig mix av både fysiskt och psykisk träning.

Vad gör Magnus idag?

Magnus Eliasson själv är före detta professionell ishockeyspelare och har spelat i klubbar som HV71 och Hammarby Hockey. Han är nu utbildad psykolog och har legat rankad som etta i världen i sporten racketlon de senaste sju åren.

Han startade MFT Sverige för att kunna hjälpa alla som vill utvecklas mentalt och som vill lyckas med sina mål inom idrott, karriär och andra delar av livet. Idag har han hjälpt hundratals individer, föreningar, lag, organisation och företag att utvecklas mentalt och därigenom nå sina mål. Detta gör han genom samtal, undervisning, föreläsningar och lektioner som arbetsverktyg. Magnus erbjuder alltså något för alla företag.

Här på Muscles kan du ta del av Magnus kunskaper i träningsprogrammet för mental träning.

Klicka på knappen nedan för att se Magnus program!

Alla träningsprogram med Magnus Eliasson

Annons