Annons
Annons

Våra tränare: Jakob Richloow

Muscles egen redaktör och skribent Jakob Richloow är en erfaren personlig tränare med otaliga utbildningar bakom sig. Utöver det driver han även sitt eget utbildningsföretag och arbetar under mottot “Träna smartare, inte hårdare”.

Vad gör Jakob idag?

Jakob Richloow har hållit flera utbildningar och workshops för både motionärer tränare och har även skrivit över 80 artiklar inom träning de senaste åren, något som bland annat ledde till nomineringen för branschpriset Guldhjärtat i kategorin Årets Hemsida/Blogg.

Jakobs träningsfilosofi bygger på att kvalitet alltid går före kvantitet inom träning. Han tror också på att träningen ska vara anpassad efter varje enskild individ med målet att göra dig bättre, inte tröttare. Vi tycker, som Jakob, att träning och en frisk livsstil är ett personligt och medvetet val. Enligt denna filosofin föreläser han också på skolor, företag och andra verksamheter där upplägget är helt baserat på kundens önskningar.

Här på Muscles ger Jakob dig sina bästa tips i hans specialutformade träningsprogram som bland annat fokuserar på helkroppsstyrka, dynamisk rörlighet och kettlebellövningar.

Klicka på knappen nedan för att se alla Jakobs program!

Alla träningsprogram med Jakob Richloow

Annons