Annons
Annons

Träningsprogram för uthållighet

Att träna för en förbättrad uthållighet kan också leda till en förbättrad kondition. Syreupptagningsförmågan kan maximeras genom uthållighetsträning vilket ger bättre flås och hälsa.

Ägnar du dig åt någon form av konditionsträning regelbundet genererar det fördelar som ökad fettförbränning och bättre muskulär syresättning. Är du ute efter att förbättra uthålligheten, hittar du här olika träningsprogram som är utformade för att fokusera på den aspekten.

Varför träningsprogram?

Alla har olika behov med sin träning och vi har samlat en rad olika träningsprogram som fokuserar på allt från viktnedgång och styrka till ökad muskeltillväxt och mental träning. Allt eftersom du utvecklas inom din styrketräning kan du behöva formulera nya mål. Förbättrad uthållighet kan vara en sådan målsättning. Men utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att veta exakt hur du ska nå dina mål.

Ett träningsprogram är ett perfekt verktyg när du vill bli uthålligare och ägna dig åt styrkeövningar som gynnar syftet till punkt och pricka.

Muscles träningsprogram är till för att underlätta din träning och ge dig snabbare och bättre resultat. Det är inte alltid lätt att på egen hand planera och lägga upp sin träning på ett sätt som garanterar framgång. Det kan därför kännas skönt att följa ett färdigt träningsprogram för till exempel uthållighet, eller endast låta sig inspireras och få tips på bra övningar. Träningsprogrammen är inte ristade i sten och känner du att du bara vill ta delar av det, går det självklart också utmärkt. Hela poängen är att vi vill hjälpa dig hålla igång och konstant optimera dina träningsresultat.

Vårt utbud av träningsprogram riktar sig både till nybörjare och rutinerade tyngdlyftare. Det finns gott om enkla och rättframma träningsprogram såväl som avancerade och krävande träningsupplägg.

Alla träningsprogram för bättre uthållighet

Annons