Annons
Annons

TRÄNINGSPROGRAM FÖR STYRKA

Vill du bli starkare och mer explosiv? Testa våra träningsprogram för ökad styrka! Både nybörjare och erfarna tyngdlyftare kan ha som mål att bli starkare. Genom att lyfta tungt blir du mer muskulös och automatiskt starkare.

När du styrketränar ökar nybildningen av muskelprotein i kroppen och när det bildas mer protein än vad som bryts ner blir resultatet en ökad muskelmassa. Ett träningsprogram kan främja denna så kallade proteinsyntes på ett positivt sätt och göra dig större och starkare. All styrketräning i kombination med bra mat och sömn leder så småningom till ökad muskeltillväxt.

Varför träningsprogram?

Med våra träningsprogram kan du bli mer muskulös, och du som är nybörjare kommer snabbt att avancera. Du som redan är en inbiten träningsfantast men vill fortsätta att utvecklas kan också ha nytta av ett träningsprogram.

Övningarna i våra träningsprogram för ökad styrka kan inspirera dig samt hjälpa dig nå nya höjder och bättre resultat. Det är lätt att stagnera i sin styrketräning, och att söka utmaningar i form av nya styrkeövningar för att öka motivationen är aldrig fel.

Men det räcker inte med ett välutvecklat träningsprogram för att öka i styrka. Kosten och vilan har stor inverkan på hur snabbt du känner dig starkare och tangerar nya viktmål. Följer du ett träningsprogram kan det gå fortare för dig att lyfta tyngre vikter, men bara om du äter bra och sover gott.

Ta del av våra träningsprogram för ökad styrka om du har tappat suget och behöver bli inspirerad. Du som vill börja styrketräna kan testa att följa denna typ av träningsprogram för att snabbare få resultat av din träning, samt för att få en bra grund att stå på. Det är bara din motivation och fantasi som sätter gränserna. Testa ett träningsprogram idag!

Alla träningsprogram för ökad styrka

ALLT OM TRÄNING DIREKT TILL DIN INKORG!
TräningstipsNyttiga receptArtiklar

Jag vill gå med!

Annons