Annons
Annons

Träningsprogram för mental träning

Mental träning går ut på att man använder sin fantasi för att komma närmare sina uppsatta träningsmål. Med en stark tilltro och en tydlig inre bild av sitt träningsmål kan koncentration och fokus förbättras.

Drömmer du om att bygga riktigt stora armmuskler eller springa ett specifikt lopp, kan psykisk träning innebära att du skapar en inre visuell bild av hur dina muskulösa armar lyfter något riktigt tungt eller hur du springer in i mål till publikens jubel. Alla sinnen bör inkluderas i den inre bilden för att ge maximal utdelning.

När du skapat din unika målbild kan du frammana bilden dagligen och på så sätt bli mer och mer övertygad om att det du ser i ditt inre ska inträffa på riktigt.

Varför träningsprogram?

Vi har träningsprogram som hjälper dig stärka psyket och förbättra din generella hälsa och träning. Utan förkunskaper kan det vara svårt att skapa en riktigt stark känslomässig bild av ditt mål. Med våra träningsprogram blir du bättre förberedd och kan skapa en inre bild som är riktigt effektiv. Ditt självförtroende och din självkänsla kan stärkas genom mental träning, faktorer som har stor påverkan på ditt träningsresultat både till vardags och i tävlingssammanhang.

De övningar som är inkluderade i våra program ger störst utdelning om de utförs när du är avslappnad och lugn. Du bör även visualisera och framkalla din målbild i stunder då du är riktigt lugn och koncentrerad. Våga prova ett träningsprogram för mental träning och ta din träning till en helt ny nivå.

Alla träningsprogram för mental träning

Annons