Annons
Annons

Utförande

Detta grundläggande program för ökad rörlighet och flexibilitet är utformat som ett eget träningspass eller som en del av din redan befintliga träning. I Rörlighetsprogram med Jakob Richloow: Utförande får du veta hur du ska gå tillväga och vilka styrkeövningar som utgör detta program!

Hur är detta träningspass upplagt?

Flexibilitet och rörlighet är viktigt för både din allmänna hälsa och muskelbygget. Många har idag en stillasittande livsstil, vilken påverkar vår rörlighet och flexibilitet i både leder och muskler. Man kan dock motverka detta och må bättre genom att jobba mer på sin rörlighet på gymmet, eller kanske som en morgonstretch? Det viktiga är att man inte glömmer rörlighetsövningar, även om man tränar och har en väldigt aktiv livsstil. För dig som redan är en erfaren styrketränare, kan rörelseträning bara påverka dina träningsresultat positivt.

Det här träningsprogrammet kan du köra innan eller efter din egen träning. Du kan också välja ut dina favoriter som en del av ditt eget pass! Bli mer flexibel och få bättre träningsresultat.

Programmet

Annons