Annons
Annons

Grattis! Nu har du slutfört ett mentalt och fysiskt träningsprogram.

Bra jobbat! Nu har du genomfört en omgång av mentalt och fysiskt träningsprogram. Du har nått till Mentalt och fysiskt träningsprogram: Avslut.

Nu har du genomfört en omgång av detta träningsprogram. Kag hoppas nu att du upplevt varierad och rolig helkroppsträning på din nivå parallellt med insikter om vad du tänker, känner och gör och hur du medvetet kan välja vilka tankar, känslor och beteende som bäst hjälper dig att klara av det du bestämt. Det är viktigare än man tror med mental träning. Att vara stark mentalt kan inte minst hjälpa dig med träningen, utan även att bättre hantera svåra situationer i livet utanför gymmet. Du har också fått en bild av hur du kan stärka ditt självförtroende och din självkänsla med hjälp av dessa fysiska och mentala förmågor.

Hur går du framåt?

Är du mentalt och fysiskt stark ökar möjligheterna att du ska få som du vill i livet.

Mental styrka är förmågan att i varje enskilt ögonblick, beaktat yttre omständigheter, medvetet kunna välja sitt sätt att tänka känna och bete sig så att möjligheten att nå det satta målet maximeras.

Nu är det bara upprepa träningen till dess att du blivit så fysiskt och mentalt stark du vill. Vi vill avsluta Mentalt och fysiskt träningsprogram: Avslut med att säga att vi hoppas att du fortsätter träna din mentala, såväl som fysiska, styrka långt framöver.

Lycka till.

Annons