Annons
Annons

Du har avslutat ett sex-veckors styrketräningsprogram!

Sådär, då har du avslutat ett sex veckors styrketräningsprogram, ta en minut och ge dig själv en klapp på axeln. Bra jobbat! I helkroppspass för nybörjare: avslut tipsar vi om hur du kan gå vidare med träningen och specifika träningsprogram att fortsätta med!

Som vi skrev inledningsvis så är det här ett program där du lär dig hantera kroppen och de övningar som förekommer inom styrketräning. Vi har arbetat med ett högt repetitionsantal, 12-15 repetitioner vilket betyder att du har stärkt upp senor, leder och ligament för lite tyngre träning längre fram.

Såhär bör du fortsätta med din träning

Så nu har du två alternativ i hur du vill fortsätta. Antingen börjar du om från vecka ett och fortsätter på samma upplägg. Du kan, exempelvis, lägga på en extra träningsdag på ett rullande schema som vi skrev om i inledningen. Eller så fortsätter du med nästa program här nedanför, ”Helkroppspass för nybörjare del 2”. I det upplägget arbetar du med lite mer avancerade övningar och tyngre vikter. Vi lovar att du kommer att fortsätta utmanas, så länge du vill göra det!

Rekommenderade träningsprogram

Annons