Annons
Annons

Kost och styrketräning

Här hittar du recept för alla typer av tillfällen och ändamål. Oavsett om du går på en högprotein-diet eller om du vill dra ned på kolhydraterna så hittar du inspiration till frukost, lunch, middag och mellanmål.

Rekommenderade recept

Annons

Senaste recept

Populära recept

Kost och styrketräning

Vare sig man följer en diet eller inte, kan det vara skönt att veta vad man stoppar i sig. Många vill också hålla sig informerade om hur många kalorier maten innehåller, samt hur mycket fett, kolhydrater och protein. Vi hjälper dig att få just denna information!

Kost och återhämtning påverkar din styrketräning direkt och det är därför bra att hålla koll på detta. Det kan ibland räcka att bara gå till gymmet. Men tro oss, resultaten kommer så mycket snabbare och synligare när man lever en hälsosam livsstil från A till O. Att träna ihjäl sig och inte se några resultat, är ett problem hos många. Börja undersöka och analysera vad du egentligen lägger på din tallrik. Släng bort snabbmaten och halvfabrikaten – lagad mat är alltid bättre. Trots att det kanske tar lite extra tid att laga maten, så vet du exakt vad och hur mycket du får i dig. Ta kontroll över din kost och skapa en sundare livsstil för dig själv.

Har du slut på inspiration?

Oroa dig inte, det händer oss alla. Här kan du inspireras av maträtter som är goda, nyttiga och dessutom väldigt enkla att laga. I de flesta maträtterna hittar du antal kalorier och vad rätten innehåller. På så sätt kan du hålla koll på vad och hur mycket ditt intag blir.

Alla har vi olika mål och behöver av olika anledningar, som ex: allergier, livsstil eller dylikt, hålla bra koll på vad vi får i oss. Vi har samlat massa olika maträtter på en och samma plats med olika kategorisering för att du ska kunna hitta något som passar din livsstil. Du kan alltså välja kost utifrån vad dina behov är just nu. Behöver du mer protein, mindre kolhydrater, äta glutenfritt eller kanske vill du bara förbättra dina matvanor och äta nyttigare? Vi har alla sorters recept.

Lycka till med matlagningen!

Annons