Annons
Annons

Kampsport

Har du en inre fighter i dig? Är det dags att släppa loss den och träna som ett riktigt proffs? Kampsport är definitivt något för dig.

Det finns många som tycker att helkroppsträning är tråkigt och inte så händelsefyllt. Denna träningsform är precis tvärtom. Är du redo att svettas och tänja samt förbättra dina fysiska gränser, så är kampsport definitivt något för dig.

Varför kampsport?

Kampsporter handlar om så mycket mer än att bara “slåss”. Förutom att vara tekniskt krävande, är träningen intensiv och explosiv. Man jobbar med rörlighet, muskelkontakt och styrka kombinerat. Det ger en grym helkroppsträning som dessutom är intressant att utföra. Det finns mycket variation inom träningsformen och fysen bakom muaythai, brottning m.m. är jobbigare än man kan tro.

På senare tid har träningsformen blivit alltmer populär, eftersom folk insett vilken grym träning det verkligen ger. Kondition, styrka, rörlighet och parövningar är bara delar av vad man kör i en kampsportsträning.

Här har vi samlat övningar enligt kampsportseliten. Vi har bland annat Muaythaiträning med 2017 Svenska Mästare -71 kg, Sanny Dahlbeck. Bättra på konditionen och bli starkare samt mer rörlig genom att träna som en kampsportare.

Se övningar ifrån alla muskelgrupper på:
https://muscles.se/ovningsbank/

Muaythai

Annons