Karlssons frestelse m. nötfärs

  • Näringsvärden per 100 g

    Energi (kcal) Energi (kcal):

    144 kcal

    Kolhydrater Kolhydrater:

    11,49 g

    Protein Protein:

    7,58 g

    Fett Fett:

    7,24 g

    Summa mättade fettsyror:

    3,66 g

    Summa enkelomättade fettsyror:

    2,61 g

    Summa fleromättade fettsyror:

    0,41 g

    Fettsyra 4:0-10:0:

    0,25 g

    Laurinsyra C12:0:

    0,12 g

    Myristinsyra C14:0:

    0,44 g

    Palmitinsyra C16:0:

    1,86 g

    Stearinsyra C18:0:

    0,79 g

    Arakidinsyra C20:0:

    0,02 g

    Palmitoljesyra C16:1:

    0,19 g

    Oljesyra C18:1:

    2,28 g

    Linolsyra C18:2:

    0,28 g

    Linolensyra C18:3:

    0,10 g

    Arakidonsyra C20:4:

    0,01 g

    EPA (C20:5):

    0,00 g

    DPA (C22:5):

    0,01 g

    DHA (C22:6):

    0,00 g

    Kolesterol:

    25,94 mg

    Monosackarider:

    0,59 g

    Disackarider:

    1,32 g

    Sackaros:

    0,41 g

    Energi (kJ):

    604 kJ

    Aska:

    1,98 g

    Vatten:

    70,26 g

    Avfall (skal etc.):

    13,1 %

    Alkohol:

    0,00 g

    Fibrer:

    1,49 g

    Fosfor:

    98,3 mg

    Jod:

    22,4 µg

    Järn:

    0,920 mg

    Kalcium:

    40,0 mg

    Kalium:

    319,9 mg

    Magnesium:

    24,5 mg

    Natrium:

    414,4 mg

    Selen:

    1,94 µg

    Zink:

    1,590 mg

    Vitamin A:

    38,4 RE

    Retinol:

    30,5 µg

    Vitamin D:

    0,080 µg

    Vitamin E:

    0,47 mg

    β-Karoten:

    35 µg

    Tiamin:

    0,060 mg

    Riboflavin:

    0,080 mg

    Vitamin C:

    9,3 mg

    Niacin:

    2,40 mg

    Niacinekvivalenter:

    3,79 NE

    Vitamin B12:

    0,340 µg

    Vitamin B6:

    0,170 mg

    Folat:

    10,6 µg

    Socker totalt:

    1,9 g

    Fullkorn totalt:

    Salt:

    1,04 g