Sill matjessill konserv.

  • Näringsvärden per 100 g

    Energi (kcal) Energi (kcal):

    314 kcal

    Kolhydrater Kolhydrater:

    12,10 g

    Protein Protein:

    16,00 g

    Fett Fett:

    22,60 g

    Mättade fettsyror Mättade fettsyror:

    5,14 g

    Fibrer Fibrer:

    0,00 g

    Salt Salt:

    6,25 g

    Summa enkelomättade fettsyror:

    9,40 g

    Summa fleromättade fettsyror:

    5,80 g

    Fettsyra 4:0-10:0:

    0,00 g

    Laurinsyra C12:0:

    0,00 g

    Myristinsyra C14:0:

    1,56 g

    Palmitinsyra C16:0:

    3,13 g

    Stearinsyra C18:0:

    0,20 g

    Arakidinsyra C20:0:

    0,00 g

    Palmitoljesyra C16:1:

    1,26 g

    Oljesyra C18:1:

    2,88 g

    Linolsyra C18:2:

    0,53 g

    Linolensyra C18:3:

    0,39 g

    Arakidonsyra C20:4:

    0,08 g

    EPA (C20:5):

    1,26 g

    DPA (C22:5):

    0,12 g

    DHA (C22:6):

    2,00 g

    Kolesterol:

    85,00 mg

    Monosackarider:

    6,10 g

    Disackarider:

    6,00 g

    Sackaros:

    6,00 g

    Energi (kJ):

    1 314 kJ

    Aska:

    6,80 g

    Vatten:

    42,50 g

    Avfall (skal etc.):

    0,0 %

    Alkohol:

    0,00 g

    Fosfor:

    200,0 mg

    Järn:

    1,300 mg

    Kalcium:

    43,0 mg

    Kalium:

    400,0 mg

    Magnesium:

    35,0 mg

    Natrium:

    2 500,0 mg

    Selen:

    25,00 µg

    Zink:

    1,800 mg

    Vitamin A:

    10,0 RE

    Retinol:

    10,0 µg

    Vitamin D:

    5,000 µg

    Vitamin E:

    1,00 mg

    β-Karoten:

    0 µg

    Tiamin:

    0,020 mg

    Riboflavin:

    0,160 mg

    Vitamin C:

    0,0 mg

    Niacin:

    2,20 mg

    Niacinekvivalenter:

    5,13 NE

    Vitamin B12:

    10,000 µg

    Vitamin B6:

    0,450 mg

    Folat:

    5,0 µg

    Socker totalt:

    12,1 g

    Fullkorn totalt:

    0 g