Ansjovis skarpsill konserv.

  • Näringsvärden per 100 g

    Energi (kcal) Energi (kcal):

    215 kcal

    Kolhydrater Kolhydrater:

    11,80 g

    Protein Protein:

    12,50 g

    Fett Fett:

    13,10 g

    Mättade fettsyror Mättade fettsyror:

    2,98 g

    Fibrer Fibrer:

    0,00 g

    Salt Salt:

    6,88 g

    Summa enkelomättade fettsyror:

    5,45 g

    Summa fleromättade fettsyror:

    3,35 g

    Fettsyra 4:0-10:0:

    0,00 g

    Laurinsyra C12:0:

    0,00 g

    Myristinsyra C14:0:

    0,91 g

    Palmitinsyra C16:0:

    1,82 g

    Stearinsyra C18:0:

    0,12 g

    Arakidinsyra C20:0:

    0,00 g

    Palmitoljesyra C16:1:

    0,73 g

    Oljesyra C18:1:

    1,67 g

    Linolsyra C18:2:

    0,31 g

    Linolensyra C18:3:

    0,22 g

    Arakidonsyra C20:4:

    0,05 g

    EPA (C20:5):

    0,73 g

    DPA (C22:5):

    0,07 g

    DHA (C22:6):

    1,16 g

    Kolesterol:

    90,00 mg

    Monosackarider:

    0,20 g

    Disackarider:

    2,70 g

    Sackaros:

    2,70 g

    Energi (kJ):

    898 kJ

    Aska:

    9,60 g

    Vatten:

    53,00 g

    Avfall (skal etc.):

    28,0 %

    Alkohol:

    0,00 g

    Fosfor:

    141,0 mg

    Jod:

    41,5 µg

    Järn:

    1,300 mg

    Kalcium:

    99,0 mg

    Kalium:

    145,0 mg

    Magnesium:

    13,0 mg

    Natrium:

    2 750,0 mg

    Selen:

    20,00 µg

    Zink:

    1,800 mg

    Vitamin A:

    54,0 RE

    Retinol:

    54,0 µg

    Vitamin D:

    0,210 µg

    Vitamin E:

    0,64 mg

    β-Karoten:

    0 µg

    Tiamin:

    0,020 mg

    Riboflavin:

    0,160 mg

    Vitamin C:

    0,0 mg

    Niacin:

    2,20 mg

    Niacinekvivalenter:

    4,49 NE

    Vitamin B12:

    10,000 µg

    Vitamin B6:

    0,450 mg

    Folat:

    5,0 µg

    Socker totalt:

    2,9 g

    Fullkorn totalt:

    0 g