Rödbetssallad m. gräddfil

  • Näringsvärden per 100 g

    Energi (kcal) Energi (kcal):

    67 kcal

    Kolhydrater Kolhydrater:

    10,05 g

    Protein Protein:

    1,25 g

    Fett Fett:

    2,02 g

    Summa mattade fettsyror:

    1,29 g

    Summa enkelomättade fettsyror:

    0,46 g

    Summa fleromättade fettsyror:

    0,07 g

    Fettsyra 4:0-10:0:

    0,20 g

    Laurinsyra C12:0:

    0,06 g

    Myristinsyra C14:0:

    0,20 g

    Palmitinsyra C16:0:

    0,58 g

    Stearinsyra C18:0:

    0,22 g

    Arakidinsyra C20:0:

    0,00 g

    Palmitoljesyra C16:1:

    0,02 g

    Oljesyra C18:1:

    0,43 g

    Linolsyra C18:2:

    0,05 g

    Linolensyra C18:3:

    0,02 g

    Arakidonsyra C20:4:

    0,00 g

    EPA (C20:5):

    0,00 g

    DPA (C22:5):

    0,00 g

    DHA (C22:6):

    0,00 g

    Kolesterol:

    5,69 mg

    Monosackarider:

    3,83 g

    Disackarider:

    5,66 g

    Sackaros:

    5,10 g

    Energi (kJ):

    279 kJ

    Aska:

    1,47 g

    Vatten:

    83,76 g

    Avfall (skal etc.):

    2,2 %

    Alkohol:

    0,00 g

    Fibrer:

    1,48 g

    Fosfor:

    27,0 mg

    Jod:

    44,6 µg

    Järn:

    0,190 mg

    Kalcium:

    30,2 mg

    Kalium:

    141,9 mg

    Magnesium:

    8,3 mg

    Natrium:

    464,3 mg

    Selen:

    0,28 µg

    Zink:

    0,230 mg

    Vitamin A:

    17,7 RE

    Retinol:

    16,2 µg

    Vitamin D:

    0,010 µg

    Vitamin E:

    0,14 mg

    β-Karoten:

    18 µg

    Tiamin:

    0,010 mg

    Riboflavin:

    0,020 mg

    Vitamin C:

    2,8 mg

    Niacin:

    0,09 mg

    Niacinekvivalenter:

    0,38 NE

    Vitamin B12:

    0,040 µg

    Vitamin B6:

    0,030 mg

    Folat:

    14,6 µg

    Socker totalt:

    9,5 g

    Fullkorn totalt:

    Salt:

    1,16 g