Mygreatness Premium abonnemang för de första 1000

Få gratis premiumabonnemang på vår nya app! Endast för de första 1000

MyGreatness är vår alldeles egna app som kommer att lanseras i månadsskiftet juni/juli. Vi har satsat massor av tid och kärlek på att bygga en app som knyter ihop alla verktyg du behöver för att följa din träning och kost med ett socialt nätverk där vi peppar, inspirerar och utmanar varandra. Du kommer inte att likt andra sociala nätverk få se vad grannens katt åt till frukost igår utan enbart tips, framsteg och utmaningar av andra som också älskar att träna.

Vi har också lagt till en aggregeringstjänst som hela tiden visar nyheter ifrån hela träningsvärlden. Vissa artiklar är skrivna av oss medan en hel del kommer ifrån andra källor. Genom att använda appen får du hela tiden en uppdatering om vad som händer i fitnessvärlden oavsett vilken nivå du själv ligger på.

Logga din träning, få koll på vad du äter varje dag, chatta, utmana och dela tankar och idéer med andra som också älskar att träna. I appen kommer du att ha ett personligt konto där du kan:

  • Regga alla övningar och workouts för att se dina framsteg
  • Logga allt du äter under dagen och hur det fördelas mellan protein, fett och kolhydrater
  • Ta del av nya träningsprogram
  • Se övningsvideos och läs tips på 200 övningar
  • Skapa egna recept och se näringsvärden
  • Dela tankar, utmana och chatta med andra som också älskar att träna!
  • Ta del av vårt artikelflöde ifrån hela träningsvärlden
  • På sikt kommer vi att inkludera API mot större märken inom pulsmätning
  • Samt en mängd nya features som kommer under hösten 2021

Skriv upp din mejladress i formuläret nedan. Är du en av de 1000 första får du en gratis prenumeration under 3 månader så att du kan utvärdera vad du tycker om tjänsten i lugn och ro utan att det kostar något. Det finns inga krav på att fortsätta. Skriv gärna sedan vad du tycker om appen till oss, vi uppskattar all feed back vi kan få. Vi är väldigt stolta över det vi kommer att lansera men självklart kommer appen bara att bli bättre och bättre under tidens gång tack vare er feed back. Mejla [email protected] med alla funderingar, förslag eller saker du saknar i appen.

Med Vänliga Hälsningar
Team MyGreatness

Related Articles